Promovez :

soft repair download free moovie

Marian Cozma a fost injunghiat

Jucătorul naţionalei de handbal a României şi al formaţiei ungare Veszprem, Marian Cozma, a fost înjunghiat mortal, azi noapte, într-o discotecă din oraşul unde juca.

In altercaţie au fost implicaţi şi alţi doi coechipieri, un sirb si un croat. Handbalistul român în vârstă de 26 de ani a fost înjunghiat în inimă. Coechipierii săi au fost si ei răniţi grav.

Agresorii sunt încă în libertate. Vicepresedintele federatiei,Petru paleu a declarat pentru InfoPro că sportivul nu avea o fire conflictuală.

În martie 2005, Cozma, care evolua la Dinamo Baumit Bucureşti, a fost bătut şi înjunghiat de un grup de opt persoane. Cozma a avut o plagă pe spate, în apropierea coloanei vertebrale, de 8 cm lungime şi 3 cm adîncime. Handbalistul a fost internat la Spitalul de Urgenţă Floreasca, iar medicii i-au spus că a avut noroc că nu a rămas paralizat.

Marian Cozma, care a participat cu naţionala României la Campionatul Mondial din Croaţia, a debutat în reprezentativă în 2002, într-un meci împotriva Belarus. Înainte de transferul la Veszprem din 2006, Marian Cozma a evoluat la Dinamo Bucureşti.