Promovez :

soft repair download free moovie

Consilierul local din Brasov a ars in masina

Nu mai e pic de liniste, la Brasov, oras unde un alt atac, i-a ingrozit pe locuitori. Masina unui consilier local, a fost incendiata, iar proprietarul, care a vrut sa salveze niste documente, a ajuns la spital, cu arsuri pe o treime din suprafata corpului.

Cineva, i-a vrut raul: pompierii au stabilit ca focul a fost pus intentionat. Nu se stie insa, absolut nimic despre atacatori. Politistii isi pun insa sperantele, in victima, care a fost in stare critica, dar incepe sa-si revina.

Consilierul local Gabor Imre, care uitase farurile aprinse si voia sa le stinga, a fost primul care a vazut focul. Disperat, omul a intrat in autoturism, incercind sa salveze niste documente lasate acolo, spun martorii.

Oamenii spun ca toate indiciile duc la ipoteza unui atac in stil mafiot. Martorii spun ca au simtit miros puternic de benzina, cand au ajuns in apropierea masinii in flacari. Si totusi, focul nu ajunsese la rezervor, desi autoturismul a fost distrus aproape in totalitate. Au reusit sa stinga incendiul cu cateva extinctoare si l-au scos pe proprietar afara, inainte sa ajunga pompierii si salvarea.

Consilierul local a ajuns la spital, in stare grava, cu arsuri pe 35 la suta din suprafata corpului.

Desi au trecut opt zile de la atentat, politistii sunt extrem de discreti in acest caz. Evita sa vorbeasca despre ancheta, probe sau vreun cerc de suspecti. Ar putea probabil afla mai multe de la consilierul local, tinta atacului, care si-a revenit, dupa o interventie chirurgicala.

Incidentul a avut loc cu doua zile inaintea atacului armat de la casa de schimb din centrul orasului. Gabor Imre are 50 de ani si este la al doilea mandat de consilier local in Brasov. Are o firma de optica medicala, iar la alegerile parlamentare a candidat pentru Senat.

Imagini de la locul incendiului