Promovez :

soft repair download free moovie

Myporncafe.com

Astazi cand sa ma uit la mailuri vad mesaj de la http://www.myporn.com . Si ... ca orice mail il deschid si il citesc .

Scria :

Ne cerem scuze pentru deranj,

Prin acest mesaj va informam despre optiunile prezente pe www.myporncafe.com. Aveti de ales dintre sute de jocuri adult online care nu necesita instalare, peste 500 de filme din care sa alegeti pentru distractia celor mari, o comunitate in crestere sau puteti citii sau chiar povesti intamplari erotice in sectiunea blog a site-ului.

Periodic, pentru abonatii www.myporncafe.com punem la dispozitie GRATUIT filme si jocuri adult.

INSCRIEREA ESTE GRATUITA

DISCLAIMER: Acest mesaj contine datele noastre de identificare si instructiuni de dezabonare. V-a fost oferit din urmatoarele motive: ati solicitat primirea ofertei noastre, sunteti un client al agentiei noastre, sunteti in baza noastra de date sau a partenerilor nostri si v-ati dat acordul pentru a primi notificari cu caracter informativ de la partenerii acestora ca urmare a unor corespondente anterioare, adresa dvs. a fost selectata dintr-o baza de date la care ati subscris, adresa dvs a fost facuta publica prin afisari cu caracter publicitar.ISCLAIMER: Acest mesaj contine datele noastre de identificare si instructiuni de dezabonare. V-a fost oferit din urmatoarele motive: ati solicitat primirea ofertei noastre, sunteti un client al agentiei noastre, sunteti in baza noastra de date sau a partenerilor nostri si v-ati dat acordul pentru a primi notificari cu caracter informativ de la partenerii acestora ca urmare a unor corespondente anterioare, adresa dvs. a fost selectata dintr-o baza de date la care ati subscris, adresa dvs a fost facuta publica prin afisari cu caracter publicitar.

Ce dracu ?:|:| Adica ... cand mi-am facut eu cont ... de unde p**a are adresa mea de mail ?:| De ce m-ar interesa pe mine de ei ?:| STOP SPAM