Promovez :

soft repair download free moovie

Marijuana este legala in Romania

In data de 30.01.2009 Guvernul Romaniei a adoptat prin ordonanta de urgenta noua lege, conform carei marijuana devine legala, iar consumul sub orice forma al acestei substante se poate face in locuri special amenajate sau in spatiile personale. Este interzis totusi consumul in spatii publice. Prin aceasta masura se doreste diminuarea traficului cu droguri, aceasta substanta putand fi achizitionata incepand de maine de la orice magazin care vinde tigari. Concurenta pe piata se dovedeste a fi mare, iesind din ceata 4 firme producatoare: “Verde”, “Get ON”, “African bush” si “Light this shit!” iar firma Marlboro a anuntat ca va deschide o noua linie de productie pentru acest produs. In ceea ce priveste nivelul de risc al acestei substante, s-a observat ca alcoolul este factor mult mai periculos decat marijuana.

Dar ce a determinat pe guvernanti sa adopte aceasta lege tocmai acum? Un reporter times.ro a aflat acest lucru direct de la domnul Emil Boc: “Vrem niste romani mai relaxati, mai veseli si mai optimisti pe timp de criza. Devenisera cu totul si cu totul deprimati, iar alcoolul nu mai e o solutie. Daca putem si noi face ceva pentru a imbunatati starea lor de spirit…cred ca acesta este cel mai bun luc

Iar acuma urmează fără număr 10 miii de cuvinte ( aka Eli de la timişoara - Pentru vedetele bla bla ). După cum prea bine ştim, Times.RO bagă ştiri aiurea, ăia mint.. n-au ce face. Dar nah, să pretindem că marijuana CHIAR s-a legalizat în România. Eu, primul lucru care l-aş face, ar fi să cumpăr un pachet şi să mă apuc de fumat, sincer, fumezi.. 1,2 iar mâine 20.

O să fie fain la orice colţ să vezi copii fumând marijuana, dupaia leşină.. deoarece nu pot duce prea mult. Chiar dacă marijuana e mai bună decât ţigarea, şi îţi dă o stare faină.. nu ştiu, e prea ciudată treabă.

Multă lume, prea multă lume o să încerce să fie HIGH, toţi puradeii o să se ducă şi o să ceară : ‘Un Marlboro Marijuana te rog, pentru tata’, când de fapt e pentru ei. Mulţi o să fie veseli ( Marijuana dă o stare veselă, totul e roz în viaţa ta în timp ce fumezi ).

Ţie ţi s-ar părea okey să fie legalizată ? Ce ai face ? Te-ai apuca să fumezi ?