Promovez :

soft repair download free moovie

I-au rupt o mana si un picior in spital si au lasat-o sa se vindece singura

Inca un caz din Romania tara tuturor posibilitatilor. O alta povese cutremuratoare ne aminteste ca nu suntem nicaieri in siguranta si ca sistemul sanitar poate sa ne faca uneori mai mult rau decat bine. O femeie de 56 de ani din Ploiesti,care sufera de o boala cumplita a venit la Institutul de Oncologie din Bucuresti sa se trateze, dar s-a trezit cu umarul si piciorul rupte.

Pacienta spune ca a fost scapata de pe masa de radiologie. Dar asta nu a fost tot. Ea se plange ca in aceasta stare, a asteptat trei ore schimbul de ture al asistentelor. Colegiul medicilor verifica si acest caz.

Dupa trei ore de asteptare, femeia paralizata de durere a primit un calmant din partea unei asistente, care tocmai intrase in tura. Pacienta spune insa ca nimeni nu s-a gandit sa ii faca analize amanuntite si sa vada ce a patit.

Asa ca au urmat alte sase ore chinuitoare in care nimeni nu o baga in seama, asa ca familia disperata a hotarat sa o externeze si sa plece cu ea la Ploiesti. Cind au ajuns la spitalul din oras, medicii i-au facut radiografii si au aflat ca femeia are umarul drept si piciorul stang fracturate.

Acum bolnava este internata si astepata sa fie operata la picior. Medicii din spitalul Fundeni sustin ca totul e o inscenare menita sa le intineze imaginea. Ei spun ca ea a beneficait de ingrijiri imediat ba mai mult i s-a pus la dispozitie o ambulanta pentru a merge la uns pital de specialitate pentru radiografii.

Pacienta, Elena Stoiean, a povestit ce a patit: "M-a luat cu carutul si m-a adus in salon baiatul ala m-a adus singur si m-a lasat trei ore pana s-a schimbat doamnele asistente. Putea macar de un fir de par sa ma prinda si ma ridica si pe mine un pic in sus nimeni nu s-a uitat mamica".

Dupa trei ore de asteptare, femeia paralizata de durere a primit un calmant din partea unei asistente, care tocmai intrase in tura. Nici gind insa ca cineva sa ii faca analize amanuntite si sa vada ce a patit. Au urmat alte sase ore chinuitoare in care nimeni nu o baga in seama.

Disperata familia a hotarat sa o externeze si sa plece cu ea la Ploiesti. Cind au ajuns la spitalul din oras, medicii i-au facut radiografii si au aflat ca femeia are umarul drept si picorul stang fracturate. Acum bolnava este internata si astepata sa fie operata la picior.

Femeia nu il acuza pe infirmierul care a scapat-o de pe masa ci pe asistentele care au uitat-o. Familia ar vrea sa ii dea in judecata.