Promovez :

soft repair download free moovie

Ce dorinte si-a pus Hagi de ziua lui

De ziua lui, Gica Hagi a vorbit in exlusivitate pentru Radio Infopro. Hagi a implinit azi 44 de ani si spune ca petrecerea o va face abia la anul, cand va implini 45.

"Nu ma uimeste ca am 44 de ani, e varsta reala. Ma simt bine, asta e important. Sunt fericit ca toate lucrurile imi merg bine. primesc telefoane intruna de dimineata, ma bucur ca lumea e aproape de mine, prieteni, fotbalisti. oricum, petrecerea o fac la anul. Ma rezerv pentru atunci, acum doar o masa in familie", a spus Regele la Radio InfoPro.

Cumnatul lui Hagi, Gica Popescu i-a urat numai bine, tot la Radio InfoPro.

"Sa fie sanatos, atata tot. Daca e sanatos, le face el pe toate. Nu ii urez sa se apuce de antrenorat, pentru ca nu cred ca isi doreste cu adevarat asta", a spus si Gica Popescu pentru Radio InfoPro.

Hagi a spus la Radio Infopro ca principalul lui obiectiv pana la vara e realizarea Academiei sale de fotbal si nu revenirea pe banca tehnica. La Academia de fotbal, Hagi il asteapta si pe fiul Nadiei Comaneci.

"Doresc sa ii dau drumul Academiei din vara, in mod oficial. Daca Nadia vrea sa isi aduca copilul, daca e talentat, incercam. Daca are cel putin talentul mamei... vom avea ce vedea", a spus Hagi la radio InfoPro.

Hagi a mai spus la Radio InfoPro ca cel mai frumos cadou primit azi a fost de la cei doi copii ai sai, care i-au scris o scrisoare.

La stirile din sport de la InfoPro, la ora 18 si 15 minute aflati ce i-a transmis de ziua lui, Hagi lui Gigi Becali, cel care l-a indepartat de la Steaua.

Hagi va fi in direct la sport.ro in aceasta seara de la ora 20.