Promovez :

soft repair download free moovie

Jaf la Focsani

Jaf ca-n filme în Focşani. Casierul unei firme a fost blocat în trafic şi atacat de mai multe persoane care i-au luat o geantă cu două miliarde de lei vechi. Poliţiştii nu au reuşit să-I prindă pe hoţi, iar la această oră tot oraşul este împînzit de filtre făcute de oamenii legii.

Lovitura a fost fulgerătoare! La ora 9 si 30 de minute, casierul, angajat al unei firme de construcţii din Focşani s-a trezit imobilizat de două autoturisme chiar în faţa sediului companiei la care lucra. Din maşini au coborît imediat mai multi bărbaţi.

Unul dintre ei a intrat peste casier în autoturism şi a luat geanta cu banii proveniţi din încasările firmei. În citeva secunde atacatorii au fugit de la faţa locului. Vorbim despre o sumă ameţitoare 200 de mii de roni, adica două miliarde de lei vechi.

Imediat victima a anunţat poliţia. Din păcate însă hoţii parcă s+au evaporat. Autorităţile îi caută peste tot de cîteva ore bune. Pentru a-i împiedica pe agresori să fugă din oraş, oamenii legii au luat măsuri speciale.

Au împînzit oraşul cu agenţi şi au organizat filtre la intrările şi ieşirile din municipiul Focşani. Maşinile sunt oprite si verificate în speranţa că poliţiştii vor pune mîna pe hoţi.