Promovez :

soft repair download free moovie

Dinamo are faţă de U.C.L

Începutul meciului nu a putut prevesti jocul de după . Nu trecuse nici primul minut de joc şi deja era primul fault . Mă gandeam că dacă se va continua în acelaşi fel se va termina cu măcel sau cu scor de egalitate.

Dar o minune s-a întâmplat . Jocul a continuat într-un mod puţin obişnuit in România . După jocul dezastruos al naţionalei mă aşteptam ca meciul să fie la fel , dar s-a jucat absolut superb . A fost un joc liber din partea arbitrului care nu a fluierat la ficare alunecare a jucatorilor . Cu toate că alb-vişinii care au jucat in tricouri de cocălari ( roz ) au dominat primele 5 minute din joc , Dinamo a aratat de ce este liderul clasamentului şi a lovit in 3 rânduri prin Ionel Dănciulescu , Marius Nicolae şi Adrian Cristea , cel din urmă dedicându-i golul lui Florin Bratu care a vazut meciul din tribune .

Pe scurt a fost un meci de Cupa UEFA cel puţin . Dacă se continuă in acelaşi fel cei de la Dinamo au ce arata in U.C.L. . Dar meciul cu Rapid a fost un mini-derby , cel adevărat urmează în infernul cu Steaua .