Promovez :

soft repair download free moovie

Campanie de promovare

Vrei sa iti promovezi blogul si sa ai cat mai multe comentarii ? Piticu a deschis o campanie de promovare reciproca a blogurilor .

Daca ai un blog, postezi zilnic sau macar saptamanal si vrei sa iti maresti traficul si numarul de comentarii? Tot ce trebuie sa faci este sa il lasi aici , eu o sa il verific si daca este OK o sa il inscriem in lista noastra. Ce lista? Pai o sa fac o lista cu un numar relativ mic de bloguri inscrise , iar fiecare care si-a inscris blogul primeste pe blog trafic si comentarii, dar la randul lui trebuie sa le returneze, nu neaparat celui care l-a lasat ci oricarui blog inscris in lista noastra.

Adica ce trebuie sa faci : ai un blog , il inscrii in campanie si tu apoi trebuie sa intri pe alte bloguri si sa comentezi pentru a primi la randul tau trafic si comentarii . Campania mi se pare un succes avand in vedere ca in 5 zile are deja 23 de participanti . Totul se bazeaza in primul rand pe bunul simt al fiecaruia . Pentru inscrieri lasati comentariu cu blogul aici .