Promovez :

soft repair download free moovie

Site-urile de torrente din Romania sunt pe moarte

AIMR (Asociaţia Industriei Muzicale din România) , după ce a reuşit să oprească downloadul de pe ODC , a pornit demersurile şi până la urmă a şi reuşit să închidă site-ul de torrente btarena.org care este considerat o clonă a mult mai cunoscutului thepiratebay .

Cei de la AIMR speră ca aceasta să fie începutul sfărşitului pirateriei , cel puţin în industria muzicală , dar piraterie nu va fi oprită niciodată , pentru că ei au distrus un site , dar mai există milioane şi mult mai mari decât btarena.org . Dar pe lângă asta nu îi înţeleg de ce speră ei să oprească pirateria când ea este cea mai mare metodă de promovare din lume . Dacă o melodie a apărut , internetul o face mult mai cunoscută decât în oricare alt mod .

Dar până şi cei de la AIMR recunosc că nu există download ilegal şi spun că :

"Nu există aşa ceva. De fapt, la ora actuală, nicăieri în Lege nu este incriminată descărcarea de fişiere pirat. Ci doar punerea la dispoziţie! Nimeni nu aleargă după nimeni dacă a descărcat ceva de pe Internet şi păstrează doar pentru el. Treaba noastră e să identificăm sursele ilegale şi să le oprim sau diminuăm cât mai mult activitatea. Aşa că, atenţie! Dacă descărcaţi, asta e... Dar NU puneţi mai departe în share sau nu daţi altora, pentru că această faptă e incriminată!".


Concluzie : downloadaţi fără nici un stres în continuare şi nu vă faceţi probleme, , există în lume băieţi buni care să vă ofere ce aveţi nevoie . Şi NU sharati la odc pe huburi pe care nu le cunoaşteţi pentru că riscaţi de la o amendă urâtă de tot şi luarea hardului până la puşcărie .