Promovez :

soft repair download free moovie

Rezultatele echipelor romanesti in Europa

Steaua , CFR şi FC Vaslui au făcut rezultate excelente în Europa pe când Dinamo , pe lângă că a pierdut riscă şi excluderea din orice ligă europeana până la 5 ani .

FK Sarajevo - CFR Cluj :1-1
Un rezultat destul de bun având în vedere că a fost în deplasare . Golurile au fost marcate de Ricardo Dani in minutul 19, si de Hadzic in minutul 77

FC Vaslui - AEK Atena: 2-1
Poate cel mai bun rezultat dintre echipele româneşti având în vedere că AEK est un adversar nu tocmai comod .Golurile au fost marcate la Vaslui de către Wesley , în minutele 29 si 83 (penalti) iar pentru AEK a marcat Blanco Ismael, în minutul 68.

Steaua - Saint Patrick's: 3-0
La aşa adversar , un rezultat normal având în vedere că Steaua are experienţă în Europa . Golurile au fost marcate de Nicoliţă în minutul '56 şi Bogdan Stancu în minutele 65 şi 79.

Dinamo - Slovan Liberec: 0-2
Cel mai prost meci care s-ar fi putut face . Sunt dinamovist dar trebuie să recunosc că Dinamo ne-a făcut de râs , nu neapărat echipa , dar gorilele din tribune . Meciul a fost întrerupt în minutul 88 când un suporter a intrat pe pista de atletism . După aceste antecedente , Dinamo se poate ruga să primească doar o amendă de la UEFA , dar nu cred că se va opri doar la atât , ei pot primi excluderea din orice cupă europeană pe timp de până la 5 ani , aşa că bravo suporterilor .