Promovez :

soft repair download free moovie

Statistici la alegerile europarlamentare

După primul exit-pool PSD a obţinut cele mai multe voturi la alegerile europarlamentare de duminică: 31 % , fiind urmat de PDL, cu 30,4 % din voturi, PNL cu 16,6 %, UDMR cu 9,1% şi PRM cu 7,2 %, iar Elena Băsescu a obţinut 3,4 % .

După ce a votat familia prezidenţială , tata Băse a declarat că el a votat cu dreptatea , cu cel mai bun etc. , dar fiica Elena a răspuns ferm : " Eu am votat cu mine , cu cine altcineva " . Adevărul este că EBA ar fi trebuit să ne reprezinte deoarece este o persoană sinceră, reuşeşte să vorbească scurt şi la obiect şi nu poate să ţină un discurs plictisitor de 1 oră pentru că işi păstreză vocea .

Pe de altă parte , la PRM unde s-au unit două persoane cu "diarie verbală ", au existat declaraţii interminabile :
liderul PRM, Vadim Tudor , s-a declarat totuşi neîncrezător în rezultatele obţinute de formaţiunea pe care o conduce, fiind convins că procentele sunt mai mari , poate are 90% din voturi. În schimb, Gigi Becali a promis că va face în Parlamentul European .. mult mai multă treabă decât ceilalţi.

Concluzia : a trecut şi asta . Cei care nu aveau altceva mai bun de făcut au fost şi au votat , parlamentarii şi-au mai scos bani de buzunar ... şi totul e frumos .