Promovez :

soft repair download free moovie

Noi de-aicea nu plecăm , nu plecăm acasă...

Cam aşa s-a gândit un bărbat din Iaşi care , din cauza stresului datorat muncii sale mult prea dure ( angajat la pompe funebre) a cedat psihic şi a apelat la iarbă apoi s-a băgat sub o maşină pentru a-şi striga of-ul.Deranjaţi de om , poliţiştii au încercat să îl scoată de sub maşină şi să îl ducă la spital , dar el stătea prea bine ca să plece de acolo şi se ţinea de puntea de spate a maşinii . 10 poliţişti şi un taximetrist au tras de săracul om care nu ceda .

Gândiţi-vă puţin : 10 gorile de poliţişti care trăgeau de picioare un om care nu voia să iasă de sub maşină . Ca în filmele cu proşti : "Wăăăi ieşî de sub maşânăă !!! . Yo di aişea nu plec , voi mă duşeţi la năsălie , văd targa , ci wăi , mă credeţi prost , yo ştiu ci păţăsc ăia di la năsălii . "Până la urmă poliţiştii şi-au folosit muşchii şi au mutat maşina , iar pe cetăţeanul cu probleme l-au dus la Spitalul de Psihiatrie Socola , unde i s-a spus că este mult prea stresat . Şeful i-a spus că îl va muta undeva unde va fi mai puţin extenuant (îl dă afară ).

Dar oare unde s-ar mai putea angaja un muncitor de pompe funebre ? La un interviu : Şi la ce vă pricepeţi ? Pot face morţii să arate mult mai bine , pot îmbălsăma mai bine ca oricine ...

Dar până la urmă omul a fost lăsat în pace fără nici o amendă pentru că iarba este legală .