Un nou inceput

Blogul are parte de o renastere . Dupa aproape trei ani de inactivitate , m-am gandit sa repun blogul in functiune si sa reincep activitatea printr-un design nou si sper si prin idei noi .

Promovez :

soft repair download free moovie

Top cele mai bune beri din lume

Conform studiului făcut de FaceBook pe un număr de peste 2 milioane de utilizatori , berea cea mai bună din lume este : Corona Extra , dar nu vă pot spune personal părerea deoarece nu am avut norocul să gust .

Campioana a fost urmată în top de celebra bere olandeză
Heineken despre care am o părere excelentă . Apoi a urmat pe locul 3 Guinness Draught apoi de Stela Artois şi în final Budweiser .

Pentru un top adevărat , numai românii pot da răspunsul pentru că numai noi avem această îndeletnicire . Apropo , îmi poate zice cineva vreo părere despre Coroana Extra ?

Michael Jackson Download all albums

Celebrul cântăreţ de muzică pop , decedat pe data de 25 iunie a lăsat în urma sa o muncă cu adevărat impresionantă . Dacă vă place genul de muzică pe care regele pop a cântat-o , o puteţi descărca de aici .

Michael Jackson mort

Regele muzicii pop , Michael Jackson , în vârstă de 50 de ani a murit . Cauza decesului a fost un stop cardiac .

Michael Jackson avea programată o serie de 50 de concerte la Londra, care ar fi trebuit să aibă loc începând cu luna iulie 2009 şi până în martie 2010 iar biletele pentru concerte au fost vândute în doar câteva ore .

Odihneascăse în pace !!!

Numarul de telefon al Cameliei Petrovici

Eu am spus că există oameni obsedaţi după fosila aia şi acum cineva mi-a confirmat pe deplin acest lucru . De dimineaţă , ca orice om , verific mailurile şi găsesc asta :
Daca ai nr ei de telefon , te rog trimite-mi-l si mie la m_ilie66@yahoo.ca
IP address: 93.122.135.17

La început am râs , după care am continuat până în momentul în care scriu acest post . Eu nu mai am comentarii , spuneţi voi .

Proiect nou

Împreună cu un tovarăş am lansat un nou proiect : Blog de download . Pa acest blog , după cum este şi titlum veţi putea downloada orice de la Windowsuri , Kituri , Muzică Jocuri toate în ultimă versiune ,până la Lecţii depre chitară şi totul este gratuit .

Intraţi cu cea mai mare încredere şi downloadaţi în voie de pe Blog de download .

Începe distracţia !

Pentru cei care vor susţine Bacalaureatul începe stresul de pe data de 22 iunie şi va ţine până pe data de 9 iulie când vor afla rezultatele . Eu mai am până să dau BAC-ul aşa că stau relax , dar pentru cei pentru care încep probele Suuces şi să îl luaţi toţi !!!

Azi e ziua cea mare !

Astăzi e ziua cea mare ! La propriu , adică astăzi 21 iunie este cea mai mare zi de vară fiind solstiţiul de vară . Astăzi veţi putea petrece cel mai mult pentru că ziua va fi cea mai lungă din tot anul , cu toate că cel mai bine de petrecut este noaptea , profitaţi de o zi superbă de vară . Pentru mai multe detalii despre ce înseamnă solstiţiu intraţi aici .

Scurte de duminică 21.06.2009

Blogatu ne spune cum e cu Iphone mania
Crok ne arată o nouă melodie Puya Change
Tzânc zice despre Prima zi de vară
Orăşelul ne arată cum se face Permalink fără index.php
Ady se bucură de Creşterea sa din Zelist
Bloggerică ne arată o nouă temă destul de drăguţă
Kay ne arată cum să-ţi promovezi blogul gratuit
Fln explică ce defecte are sistemul din România
Puştiu ne zice despre Lansarea Starcraft 2

Puya - Change [download mp3] . Ultimul hit Puya

După ce a rupt boxele de la televizoare , cluburi , telefoane etc . cu melodia Undeva în Balcani , Puya a scos o altă melodie dacă nu peste , cel puţin la fel de tareee . O puteţi asculta aici :



Iar dacă v-a plăcut o puteţi downloada de aici .

Via Crok .

Idei ?

Ce bine e când ai trafic . Toţi te caută pentru un link/banner exchange , dar când nu , rămâi anonim . Şi eu am avut o dată trafic şi atunci aveam zeci de cereri de link sau banner exchange , aveam şi comentarii multe , dar de un timp nu am avut foarte mare succes cu blogul şi comentariile sunt din ce în ce mai puţine (până la deloc la unele posturi) iar cei cu care am făcut exchange nu mai au link-ul către mine , iar bannerul a dispărut . Bineînţeles că am şters şi eu legăturile către ei .

Sper ca în scurt timp să îmi revin , cu toate că nu ştiu ce aş putea scrie . Cine mă poate ajuta cu nişte idei , ponturi , sfaturi ?

Google by Vanghelie

După ce s-a făcut de râs cu motorul de căutare Google , Vanghelie s-a hotărât să îşi facă propriul motor de căutare Goagăl , mai uşor de utilizat şi de pronunţat . Pentru a intra pe Goagăl © to Vanghelie click aici .

Pentru că e pus pe fapte mari , Marean şi-a angajat un profesor de limba engleză , poate va reuşi să înveţe ceva , dar mici şanse .Probabil va lipsi de la ore precum a făcut-o şi în timpul cât a fost elev .

Ce sa faci pe timpul verii ?

Nici nu a început bine vacanţa că deja nu nici o idee de ce să fac pentru a nu mă plictisi de moarte . În doar 3 zile de vacanţă mi-am terminat toate planurile şi deja caut ceva interesant cu care pot să îmi ocup timpul .Aş vrea să îmi găsesc ceva de muncă pe vară dar nu am găsit absolut nimic , doar la strâns cireşe cu 2 lei lada , ceea ce nu este convenabil . Pe blog nu am ce scrie pentru că nu se întâmplă mai nimic nou şi interesant .

Voi ce faceţi vacanţa asta ? Cine mă ajută să scap de plictiseală cu o idee ceva ? Rămân dator . Vă rog ajutaţi-mă .

Vanghelie şi Google

Limba română este foarte grea pentru Vanghelie , apăi limba engleză ce să mai zicem . Enjoy the video :

Noi de-aicea nu plecăm , nu plecăm acasă...

Cam aşa s-a gândit un bărbat din Iaşi care , din cauza stresului datorat muncii sale mult prea dure ( angajat la pompe funebre) a cedat psihic şi a apelat la iarbă apoi s-a băgat sub o maşină pentru a-şi striga of-ul.Deranjaţi de om , poliţiştii au încercat să îl scoată de sub maşină şi să îl ducă la spital , dar el stătea prea bine ca să plece de acolo şi se ţinea de puntea de spate a maşinii . 10 poliţişti şi un taximetrist au tras de săracul om care nu ceda .

Gândiţi-vă puţin : 10 gorile de poliţişti care trăgeau de picioare un om care nu voia să iasă de sub maşină . Ca în filmele cu proşti : "Wăăăi ieşî de sub maşânăă !!! . Yo di aişea nu plec , voi mă duşeţi la năsălie , văd targa , ci wăi , mă credeţi prost , yo ştiu ci păţăsc ăia di la năsălii . "Până la urmă poliţiştii şi-au folosit muşchii şi au mutat maşina , iar pe cetăţeanul cu probleme l-au dus la Spitalul de Psihiatrie Socola , unde i s-a spus că este mult prea stresat . Şeful i-a spus că îl va muta undeva unde va fi mai puţin extenuant (îl dă afară ).

Dar oare unde s-ar mai putea angaja un muncitor de pompe funebre ? La un interviu : Şi la ce vă pricepeţi ? Pot face morţii să arate mult mai bine , pot îmbălsăma mai bine ca oricine ...

Dar până la urmă omul a fost lăsat în pace fără nici o amendă pentru că iarba este legală .

Scurte de duminica 14.06.2009

Ce scurte să fac pentru că nu am la ce . Blogurile sunt mai pustii ca niciodată , doar câte un post din când în când . Cu toţii au intrat în vacanţă , dar adevărul este că nici nu ai despre ce scrie . Nici o ştire . Nimic. Nici eu nu ştiu ce să scriu .Sper ca săptămâna viitoare să am mai mult succes .

Finala din tribune

În melodia "Undeva în Balcani " Puya spune :

"Ne place sportul ,
Jucăm fotbal noi ,
După meciuri se termină cu box ,
Aşa-i la noi ."

Din nou , după cum ne-am şi obişnuit , Puya are dreptate . La finala Cupei Românie 2009 suporterii celor două echipe şi-au arătat "valoarea" rupând scaune , aruncând torţe în teren şi la sfârşit ce e mai bun , s-au luat la bătaie între ei , dar şi cu jandarmii .

Dar ce dracu oare caută gorilele astea în tribune ?Dacă vor bătaie neapărat şi se cred şmecheri să meargă în Ferentari şi să se ia de cineva şi să lase fotbalul pentru suporteri adevăraţi .

Telefon cu incarcare solara

Cei de la Samsung au dat lovitura cu primul telefon care se încarcă cu lumină de la Soare . Telefonul numit E1107 Crest Solar, se poate încărca oriunde există o rază de lumină solară , dar nu ţine foarte mult , are capacitatea de a oferi o convorbire de 5-10 minute fără soare , dar până la o oră atâta timp cât este alimentat . Cu toate că este un primul telefon cu încărcare solară , E1107 Crest Solar este dotat doar cu radio FM, sonerii MP3, jocuri şi lanternă .Telefonul a apărut pe piaţă de la începutul lunii iunie şi are un preţ destul de atractiv : 60 de dolari.

Imnul emigrantului român

Pe blogul lui VisUrât am găsit imnul emigrantului român . Foarte realist , întradevăr :

Ţeapă cu magazinele on-line

Mare grijă cu magazinele on-line pentru că nu ştiţi pe ce daţi banii . Un bărbat din Târgul Secuiesc a comandat de pe un site un telefon mobil şi a primit doi cartofi .Omul a plătit la Poştă suma de 200 de lei pentru a ridica coletul şi acasă , când l-a desfăcut a găsit doi cartofi ambalaţi în hârtie .

Oamenii legii l-au găsit pe expeditor , un băiat de 18 ani din oraşul Comăneşti , judeţul Bacău , dar păgubitul a rămas cu cartofii şi cu banii luaţi .

Nou sondaj : Cât de des înjuri ?

Pentru că românii sunt învăţaţi să înjure , încă de mici , Cât de des înjuri ? Vreau să aflu aşa că am făcut un sondaj la care sper să răspundeţi în număr cât mai mare , pentru că nu vă temeţi , fiţi sinceri , nu vă descoperă nimeni .

Tarzan de Turcia

După ce Tarzan al nostru a făcut Europa să uimească prin felul în care conduce , altcineva doreşte să îi ia tronul . De această dată este un turc care este probabil beat sau fumat pentru că alt motiv nu găsesc . Enjoy :

Timisoara si-a primit punctele

Chiar după ce Unirea Urziceni şi-a primit primul său titlu de campioană a României , astăzi , 11.06.2009 F.C. Timişoara şi-a primit cele 6 puncte . Astfel Dinamo , după ce a pierdut titlul de campioană , pierde şi locul doi aşa că va juca în Europa League . În timp ce Dinamo nu a ajuns încă niciodată în Champions League, campioana Urziceni ajunge direct în grupe , iar Timişoara în preliminarii .

Gata şcoala !!!

Mult aşteptata vacanţă de vară tocmai a venit . Chiar dacă mai este o zi , fără să punem la socoteală ziua de luni în care nu cred că este cineva atât de idiot să mai facă ore, şcoala s-a terminat .

Cu toate că nu toţi au obţinut rezultatele pe care le-au dorit , iar alţii participă la nedorita "olimpiadă de vară " , timp de 3 luni nu ne vom mai aminti de profesori şi nu vom mai sta cu emoţii la ore.

Ştiu că acum mă bucur , dar sunt conştient că după 2-3 săptămâni îmi voi dori să fiu din nou la şcoală pentru că ma voi plictisi şi nu am nici o idee ce voi face atâta timp . Voi cum vă veţi petrece vacanţa ?

Britney Spers dezbracata

După ce tot încearcă să se reabiliteze de vreo 2 ani , ceva o opreşte , mai nou Britney revine cu o serie de poze topless . Cântăreaţa a fost filmată la înregistrările melodiei Gimme More cu jumătatea de sus descoperită . Dar dacă tot vrea să se impună prin formele sale , de ce şi-a mai tatuat sfârcurile ?



Oricum, Britney Spears este o vedetă moartă care nu mai poate ajunge decât în revistele de scandal , sau dacă are de gând să îşi deschidă o carieră în industria porno , porţile îi sunt larg deschise .

Preşedintele necrescut

La comemorarea debarcării aliaţilor din Franţa în Cel de-al Doilea Război Mondial loc unde s-au adunat Barrack Obama, Gordon Brown şi Nicolas Sarkozy , preşedintele Franţei a avut o mică problemă . Fiind micuţ de statură nu a ajuns la microfon pentru a-şi ţine discursul , aşa că a fost nevoit să îşi ia scăunel . El se alătură lui Emil Boc , care pentru a-şi ţine discursul s-a ridicat pe vârfuri .

Ce face aviaţia în timp de criză ?

Pentru a reduce combustibilul , companiile de aviaţie ( este corect spus companiile aeriene ? ) au renunţat la numărul lingurilor şi al furculiţelor dar şi la reviste . Scumpirea combustibilului se conoşte deja . Aeronavele au început să ia la bord mai puţină apă, iar următoarea generaţie de scaune ar putea fi cu până la 30 % mai uşoare .

Dacă nu se opreşte criza vor ajunge să pună limitator de greutate iar persoanele de peste 70 de kg să plătească două bilete .

Picamatic down

Cel mai puternic site de upload-at imagini din România e down . Pentru mulţi nu este o problemă deoarece probabil nici nu ştiau de el pentru că folosesc site-uri străine , dar eu fiind mai conservator , l-am folosit şi am avut de pierdut pentru că multe dintre poze , bannere şi restul imaginilor au fost uploadate pe Picamatic şi de acum dacă nu işi mai revine trebuie să găsesc alt site şi am de muncă . Aştept până mâine , iar dacă nu ... să îmi daţi html-ul bannerului pentru a îl pune înapoi .

Harry Potter din România

Ştiţi că la unul din filmele lui Harry Potter , la primul parcă , pentru a ajunge la şcoală trebuia să treacă pe peronu 1 /5 şi trece printr-un perete etc. . Credeţi că era S.F. ? Se poate şi în realitate numai că nu ştiu exact cum . Priviţi :



Nu ştiu cum se trece prin zid , dar presupun că se poate .

Numerele câştigătoare la 6 din 49din 07.06.2009

După o mulţime de timp , adică de pe 14 decembrie , marele premiu la tragerea LOTO 6/49 a fost câştigat!

Numerele extrase au fost urmatoarele:- 15, 44, 19, 7, 37, 30

Premiul a fost de 46.171.670,14 de lei la categoria I. La categoria a II-a sunt 130 de câştigători, care vor primi fiecare câte 22.916,32 lei, iar la categoria a treia sunt 5.113 variante câştigătoare, premiul fiind de 582,65 de lei.

Nu am jucat niciodată şi nici nu am să joc , deoarece , cu toţii ştim că e mânărie mare , aşa că prefer să cheltui altfel banii decât pe loto .

Statistici la alegerile europarlamentare

După primul exit-pool PSD a obţinut cele mai multe voturi la alegerile europarlamentare de duminică: 31 % , fiind urmat de PDL, cu 30,4 % din voturi, PNL cu 16,6 %, UDMR cu 9,1% şi PRM cu 7,2 %, iar Elena Băsescu a obţinut 3,4 % .

După ce a votat familia prezidenţială , tata Băse a declarat că el a votat cu dreptatea , cu cel mai bun etc. , dar fiica Elena a răspuns ferm : " Eu am votat cu mine , cu cine altcineva " . Adevărul este că EBA ar fi trebuit să ne reprezinte deoarece este o persoană sinceră, reuşeşte să vorbească scurt şi la obiect şi nu poate să ţină un discurs plictisitor de 1 oră pentru că işi păstreză vocea .

Pe de altă parte , la PRM unde s-au unit două persoane cu "diarie verbală ", au existat declaraţii interminabile :
liderul PRM, Vadim Tudor , s-a declarat totuşi neîncrezător în rezultatele obţinute de formaţiunea pe care o conduce, fiind convins că procentele sunt mai mari , poate are 90% din voturi. În schimb, Gigi Becali a promis că va face în Parlamentul European .. mult mai multă treabă decât ceilalţi.

Concluzia : a trecut şi asta . Cei care nu aveau altceva mai bun de făcut au fost şi au votat , parlamentarii şi-au mai scos bani de buzunar ... şi totul e frumos .

România -Lituania revenşă

După ce ne-am făcut de râs în tur pierzând cu 3 la 0 , acum , sub conducerea lui Răzvan Lucescu , naţionala României a reuşit să învingă Lituania cu scorul de 1 la 0. Unicul gol al partidei a fost marcat de Marica în minutul 38 . Acum nu spun că s-a jucat excelent , dar s-a jucat cât să nu pierdem .

Cu toate că abea am reuşit să batem naţionala Lituaniei , lumea speră să ne şi calificăm , dar speranţa moare ultima aşa că hai România.

La vot !

Încep cu o întrebare adresată celor care au făcut deja 18 ani . Mergeţi la vot ? Pentru că din câte am auzit prezenţa la vot anul trecut a fost ceva în genul 27% şi anul acesta nu cred că se va mai ajunge la 20 % pentru că : nu ai pe cine vota .

Cu toate că mai am câţiva ani până să am dreptul de a vota , totuşi vreau şi eu să întreb : după ce criterii se votează ? Pentru a afla am făcut un sondaj în care veţi putea vota :

Back in business

După o mică pauză datorată unor probleme cu internetul pot spune că am revenit în treburi . Sper să nu mai fiu nevoit să stau departe de blog şi să nu fi foarte mult prin pauza mea .

Baftă tuturor şi click-ing plăcut .

P.S. : Am reuşit şi am făcut Page Rank 3

Blog de filme

Blog de filme este un nou blog in care apar ultimele filme aparute in cinematografe si pe care lucrez si eu impreuna cu Seby si Goyety . Cu toate ca este nou aparut vrem sa il promovam cat mai mult . Gasiti orice gen de filme : comedie , groaza , triller , phihologice etc.

Vizitati blogul : BLOG DE FILME .