Un nou inceput

Blogul are parte de o renastere . Dupa aproape trei ani de inactivitate , m-am gandit sa repun blogul in functiune si sa reincep activitatea printr-un design nou si sper si prin idei noi .

Promovez :

soft repair download free moovie

Joc X si 0 online

Toată lumea joacă sau a jucat X şi 0 . Dacă vreţi , îl aveţi mai jos , dar o variantă mai tare :




                    





Poftim cultura , vrei si recolta...

În timp ce vorbea despre educaţie şi a spus că şcoala nu ar trebui să însemne memorare, ci formare de competenţe , incompetentul nostru şef de stat a gafat până şi la discursul său pregătit cu atâta trudă şi a greşit anii de domnie ai lui Neagoe Basarab , nu cu mult , doar cu 100 de ani . Discursul deontoligic al preşedintelui sună cam aşa :


"Dascălul trebuie să formeze la copii competenţe, nu nevoia de a memora. O să vă dau un exemplu: la ce-mi foloseşte că ştiu că Neagoe Basarab a domnit între 1412-1421? Găsiţi pe Google.
Dar aş vrea să am competenţa să repar un calculator"

La ce şef de stat avem , cum să meargă ţara asta ? 

Volumul mai incet la mp3

Comisia Europeană a publicat o nouă lege prin care pune restricţie la volumul maxim al unui mp3 , astfel încât acesta să nu fie dăunător auzului . O lege nu tocmai corectă deoarece oricine ştie să asculte muzică la ce volum vrea . Faci din mp3 cutiuţă muzicală .

Urziceni - Stuttgart , meci egal

Ieri am spus într-un post că Urziceniul va pierde meciul , dar spre surprinderea mea a făcut 1 egal . În prima repriză au avut diferite tactici de intimidare precum luarea golului în minutul 5 , schema cu numele de cod "Bănel " şi altele care s-au dovedit folositoare având în vedere scorul ... dacă ar fi ţinut mai mult meciul ; vreo jumătate de oră în plus îi şi băteam pe nemţi . Oricum , a fost un meci frumos şi sunt bucuros de rezultat .

Urziceni - Stuttgart , un meci pierdut inainte de a incepe

Urziceniul dispută astăzi primul meci pe teren propriu din Liga Campionilor şi speră să învingă Stuttgartul . Şansele pe care le are Urziceniul sunt de 0,1% ,dar vom vedea meciul şi măcar să nu ne facem de râs şi să nu luăm mai mult de 3 . Speranţa moare ultima şi să sperăm că vor câştiga .
Hai Urziceniul !

Scoala fara note

De câte ori nu aţi auzit de la diferiţi profesori fraza : " învăţaţi că pentru voi învăţaţi nu pentru note " . Sincer  , eu de cel puţin 2 ori pe zi , dar profesorii au foarte mare dreptate , cel puţin acum când profesorii nu pun note în semn de protest . La început nu mi-a venit să cred că profesorii chiar nu pun note , dar m-i s-a confirmat astăzi . Iar protestul va continua luni , 5 octombrie când profesorii intră în grevă . La cât interesează pe gurern educaţia ... îşi vor primii o bucăţică din banii ceruţi , în cel mai bun caz , dar doar pentru a le închide gura pentru o vreme .

Zilele orasului Dorohoi 2009

Pentru că tot vin zilele oraşului meu o singură dată pe am m-am gândit să mă laud şi eu cu acest eveniment . Pentru început , oraşul în care îmi duc viaţa zi de zi se numeşte Dorohoi .Mai multe informaţii despre el aflaţi de pe site-ul oficial al municipiului : aici. Un oraş care arată foarte bine în poze şi cam atât , dar primarul care a fost ales acum are ininţiativă şi vom vedea ce a ieşit . Dar cam atât cu descrierea oraşului că nu am ce lăuda la el .

Dorohoiul face 602 ani de la prima atestare documentară şi cu această ocazie domnul primar a organizat o petrecere care va ţine de pe 2 până pe 6 octombrie . Astfel populaţia va creşte venind şi o mulţime de oameni din împrejurimile municipiului , deci ocazie pentru hoţi şi pentru a creşte un pic vânzările . Şi ca orice petrecere avem şi invitaţi speciali de renume naţional şi mai ales local :


Site de trimis SMS gratuit in orice retea

Cu toate că în ziua de astăzi există sute de oferte de la fiecare reţea de telefonie mobilă , ajungi într-un moment să nu îţi ajungă SMS-urile , dar mai ales minutele . Pentru minute , momentan nu am nici o soluţie ... vorbiţi mai puţin , activaţi-vă mai multe cartele , dar pentru sms-uri ar fi o soluţie . Sunt site-uri care îţi permit sa trimiţi sms-uri gratuite . Un astfel de site este Moove.ro. Tot ce trebuie să faceţi este să vă înregistraţi , un lucru destul de simplu pentru orine ştie să citească .Acest site îţi oferă un număr nelimitat de sms-uri şi de asemenea îţi poţi face o agendă la care poţi trimite mesajele . Spor la scris !

O vacanta tare

Chiar dacă vacanţa s-a terminat de ceva vreme , eu abea azi fac un review al vacanţei mele . A fost una destul de frumoasă în care m-am plictisit destul de puţin . În vacanţa asta :
  • Am avut o super excursie cu nişte tovarăşi unde m-am distrat cât pentru toată vacanţa
  • Mi-am făcut o mulţime de tovarăşi noi 
  • Am iubit
  • Am încercat senzaţii noi ( de ex am fumat narghilea )
  • Am petrecut prin cluburi noi 
 Şi multe alte lucruri noi . În concluzie o vacanţă chiar plăcută . Voi ce aţi făcut în vacanţă ?

Am revenit

După ce am luat o pauză neanunţată , în sfârşit am revenit . De ce am luat pauza ? Răspunsul nici el nu îl ştiu ; nu am avut inspiraţia să mai scriu . Dar de astăzi revin în blogging .

Cele mai noi si mai tari emoticoane pentru messenger

Nu am mai scris de mult pe blog şi cu atât mai mult nu am mai promovat pe cineva pe blogul meu , dar am găsit ceva care merită promovat şi anume : Noile emoticoane de la Totul Ok . Sunt absolut superbe şi înlocuieşte vechile şi demodatele emoticoane . Le puteţi descărca şi instala foarte uşor de aici .